KissitforAwards

Wil jij een persoon of bedrijf in het zonnetje zetten, omdat zij iets positiefs hebben gedaan voor een zorgintensief kind of gezin? Nomineer hier iemand voor de KissitForAward!

De eerste KissitforAward voor Vos op Gelink

1522086_509806179152559_703786133751027702_n

Op 28 juni is de allereerste KissitforAward uitgereikt!

Dankzij Harriët Kollen mochten wij een weekend verblijven op de prachtige locatie Vos op Gelink in Rekken. We hebben daar kunnen uitrusten en opladen, heerlijk geslapen, en ook nog een hele bijzondere zaterdag gehad: de eerste Kiss it Forward bootcamp. Daar kun je HIER, maar ook HIER én HIER meer over lezen.

Zaterdagmiddag hebben wij met veel plezier de award uitgereikt aan Tim Vos en Nienke Filippelli, eigenaars van Vos op Gelink. Wat een warme, gastvrije mensen! Wat een empathie en positiviteit.

DSCF0483

DSCF0500

Tim en Nienke, ontzettend bedankt voor het heerlijke weekend. We hopen nog eens bij jullie terug te komen!

Veel liefs, Adrianne, Ester, Esther en Esther

2 reacties »

Genomineerd door Peter: Het p.l.e.i.n. der mogelijkheden

Ik wil heel graag de medewerkers van ‘het P.l.e.i.n. der Mogelijkheden’ nomineren voor een KissitforAward. Ze hebben ons en onze zoon ontzettend goed geholpen om de negatieve spiraal weer te keren. Het is een kleine zorginstelling voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen en ze ‘leven’ daar kissitforward. Natuurlijk met veel ervaring en deskundigheid. Maar het echte verschil maken ze met warmte, liefde en individuele aandacht voor de kinderen. Een plek waar kinderen, bij wie het elders (nét) niet lukt, weer opbloeien.

Kijk voor meer informatie op: Het p.l.e.i.n. der mogelijkheden

 

 

 

 

Reageer»
« Page 1 »